Acties en Aanbiedingen

Kortingen stapelen

Onderstaande kortingen en acties kan je stapelen. Zo kun je heel voordelig zeilen bij Zeilschool Op de Helling.

Gezinskorting

5% korting op de totaalprijs bij het gelijktijdig boeken van 2 kinderen uit het zelfde gezin
10% korting op de totaalprijs bij het gelijktijdig boeken van 3 of meer uit het zelfde gezin
Kortingen voor meerdere gezinsleden worden niet automatisch verrekend als je via onze website boekt. Wij zullen dit naderhand handmatig verwerken en je ziet de korting dan ook terug op de factuur die wij per post opsturen. Om aanspraak te maken op de korting bij het boeken van meerdere gezinsleden tegelijkertijd, vragen wij je om bij alle boekingen in de opmerkingen te vermelden dat deze korting van toepassing is.

Vriendenbonus

Als je nu een vriend of vriendin mee neemt naar een zeilkamp bij Zeilschool Op de Helling die nog nooit eerder bij ons heeft gevaren, krijg je beide 5% korting bij gelijktijdige boeking! Vermeld bij je boeking ‘vriendenbonus + naam vriend’ in het opmerkingenveld. Kortingen voor vrienden worden niet automatisch verrekend als je via onze website boekt. Wij zullen dit naderhand handmatig verwerken en je ziet de korting dan ook terug op de factuur die wij per post opsturen. Om aanspraak te maken op deze korting, vragen wij je om bij alle boekingen in de opmerkingen te vermelden dat deze korting van toepassing is.

Korting op tweede week

Als je in één seizoen een tweede week bij ons boekt, ontvang je op die week 20% korting. Dit geldt ook als de tweede week in de herfst valt.