Dagindeling

Hoe ziet een week eruit?

Je komt zondag om twee uur aan en ziet dan de kamer waarin je gaat slapen. Daarna ga je zeilen tot de lunchtijd. Jullie lunchen op het eiland, de boerderij of in een leuk dorpje. Meestal is er tijdens de lunch ook tijd voor een leuk spel. Wanneer jullie zijn uitgespeeld wordt er nog tot ongeveer vijf uur lekker gezeild. Om zes uur wordt het avondeten opgediend.

Sommige mensen hebben corvee (er is een afwasmachine), de rest heeft vrij tot acht uur. Dan is er limonade, koffie en thee en begint het avondprogramma met theorieles en een spel. Iedere ochtend word je om half acht gewekt door de instructeurs die al een lekker ontbijt klaar hebben staan. Om acht uur kun je al meteen aanschuiven! Je maakt tijdens het ontbijt ook alvast je lunchpakketje klaar.

Iedere dag wordt er een nieuwe bootindeling gemaakt en rond kwart over negen ’s ochtends ga je zeilen. De lunch wordt op een leuk plekje, in een dorpje of op de boerderij genuttigd. Rond vijf uur ben je weer terug en om zes uur zit je aan tafel. Voor de Optimisten-deelnemers is het bedtijd om negen uur, voor de Randmeer-deelnemers tot 15 jaar en de Laser Pico-deelnemers is dat half elf. De oudere deelnemers gaan uiterlijk om twaalf uur naar bed. Zaterdagmiddag om 13.00 uur eindigt de week, nadat je een CWO-diploma en/of vorderingenstaat hebt ontvangen.