Zeilen in de herfstvakantie

Zeilen in de herfstvakantie

Zeilen in de herfstvakantie
Heb jij ook genoten van de prachtige zeil zomer en wil je nog lekker een weekje uitwaaien in de herfst? Heb je ontzettend last van Hellingwee? Of heb je gewoon zin om in de herfstvakantie nog een weekje te zeilen? Kom dan zeilen in de herfstvakantie en kom naar onze herfst-zeilweek van 21 t/m 27 oktober. De herfstweek bij Op de Helling is altijd super gezellig, vaak met goede wind en veel warme chocomelk.

Herfst zeilweek 21 – 27 oktober

Tijdens de herfstvakantie bieden wij van 21 t/m 27 oktober verschillende zeilcursussen aan: 

– Randmeer 12-15 jaar
– Randmeer 16+

Omdat het in de herfstvakantie vaak lekker waait en het toch een paar graden kouder is dan in de zomer is het voor de beginnende zeiler aanbevolen te starten in de Randmeer. Dit omdat je, ondanks dat de Randmeer een erg sportieve boot is, jezelf op deze boot beter warm en droog kan houden. Muts op, Sjaal om en zeilen maar!

Voor de gevorderde zeiler:
– Randmeer (vanaf CWO-diploma 2)
– Laser Pico (vanaf CWO-diploma 2)
– Laser Vago (vanaf CWO-diploma 2)

Tijdens deze gevorderden week wordt in een hoger tempo door de lesstof heen gegaan zodat je kan werken naar je CWO 3 diploma of misschien zelfs het CWO 4 diploma. Tijdens deze week zeil je met allemaal gevorderde zeilers waardoor jullie behalve van je instructeur ook van elkaar kan leren.

Prijzen en kortingen

Alle zeilcursussen worden in de herfstvakantie aangeboden voor € 420,-. Heb je deze zomer al een week bij ons gezeild? Dan krijg je van ons 20% terugkomkorting. De zeilweek kost dan dus slechts € 336,- 

Vrienden Bonus 
Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus neem gezellig je vrienden mee op zeilkamp. Voor iedere vriend die jij meeneemt op zeilkamp, die nog nooit eerder bij ons gezeild heeft, mag je deze herfst maar liefst € 100,- verdelen op jullie zeilkampen!! Jij krijgt dus € 50,- (extra) korting en mag ook je vriend of vriendin € 50,- korting aanbieden. Hoe meer vrienden je meeneemt hoe goedkoper jouw zeilkamp dus wordt! *Vrienden bonus is gemaximeerd tot maximaal het bedrag van de zeilweek.

Boeken
Het direct boeken van je herfstweek doe je hier: boeken. Lekker zeilen in de herfstvakantie.