Acties en Aanbiedingen

Zeilen in de herfstvakantie (regio Midden en Zuid) - vanaf 12 jaar

Nog een week lekker uitwaaien, de laatste punten halen op je vorderingenstaat of trainen op gevorderd niveau? Het kan in de herfstweek! Kom zeilen in de Randmeer, Laser Pico (gevorderden) of Laser Vago (gevorderden). Kom (nog een keer) in de herfstvakantie van 15 t/m 21 oktober 2023 (regio Midden en Zuid)
Boek jij je tweede zeilweek dit seizoen, dan ontvang jij 20% korting; €460 ipv €575

Vriendenbonus

5% korting voor jou én je vriend of vriendin die nog niet eerder bij ons gezeild heeft (bij gelijktijdig boeken)

Vermeld bij je boeking ‘vriendenbonus + naam vriend’ in het opmerkingenveld. Ook geldig bij boekingen in verschillende kampen of weken. De kortingen worden niet automatisch verrekend als je via onze website boekt. Wij zullen dit naderhand handmatig verwerken en je ziet de korting dan ook terug op de factuur die wij per post opsturen. Om aanspraak te maken op deze korting, vragen wij je om bij alle boekingen in de opmerkingen te vermelden dat deze korting van toepassing is.

Gezinskorting

5% korting op de totaalprijs bij het gelijktijdig boeken van 2 kinderen uit hetzelfde gezin
10% korting op de totaalprijs bij het gelijktijdig boeken van 3 of meer uit hetzelfde gezin

Om aanspraak te maken op de korting bij het boeken van meerdere gezinsleden tegelijkertijd, vragen wij je om bij alle boekingen in de opmerkingen te vermelden dat deze 'gezinskorting' van toepassing is. Kortingen voor meerdere gezinsleden worden niet automatisch verrekend als je via onze website boekt. Wij zullen dit naderhand handmatig verwerken en je ziet de korting dan ook terug op de factuur die wij per post opsturen.

- Kortingen zijn te combineren tot een maximum van 15% korting -

Korting op tweede week / Voordelig varen in de herfst

20% korting op jouw tweede week in de zomer of herfst binnen hetzelfde seizoen

Korting wordt automatisch verwerkt bij boeking van tweede week.