Zeilkamp Gevorderden | vanaf 16 jaar en CWO2

van 6 t/m 12 augustus

In de zomer en in de herfst organiseren we zeilkampen speciaal voor de meer gevorderde zeilers in de Randmeer en Laser Vago. Je zeilt dan samen met andere deelnemers die net als jij al meer zeilervaring (en CWO2) hebben. Naast de zeillessen zijn ook de theorielessen speciaal afgestemd op jouw niveau. Gevorderde zeilers in de Laser Pico/RS Feva kunnen in de herfstweek komen trainen voor vorderingenstaat of diploma CWO3.

Randmeer en Laser Vago (vanaf 16 jaar)

Voor de gevorderde week in de Laser Vago of Randmeer, is minimaal een CWO 2 diploma vereist in die discipline. Behalve dat we fanatiek gaan zeilen is er in deze week een actief avondprogramma. Naast de theorielessen zullen we elke avond een spel of activiteit organiseren zoals je van ons gewend bent. Kortom, een drukke en gezellige week!

Laser Pico en RS Feva

Heb je in de zomer een CWO2 gehaald in de Laser Pico of RS Feva? Of is je vorderingenstaat 2 bijna vol? Dan kan je komen zeilen in de herfstweek. In deze week zeil je alleen met andere gevorderden en zullen we heel veel en hard trainen en veel lol hebben.

CWO-diploma

In de Randmeer en Laser Vago ga je trainen voor een CWO-3 of zelfs een diploma CWO-4. In de week doe je in ieder geval een theorie-examen en voor CWO-4 is er ook een officieel praktijkexamen. Wil je alvast de theorie leren? In Het Zeilboek (J. Peter Hoefnagels) kun je alle informatie vinden!
In de Laser Pico of RS Feva richten we ons op CWO-3 met bijvoorbeeld manoeuvres met de gennaker en wedstrijdzeilen. Voor alle gevorderde weken geldt dat het tempo en het niveau hoger liggen dan in de gewone weken.

Herfstweek voor gevorderden - Data en inschrijven volgen later

Kan je maar niet genoeg krijgen van het zeilen? Of wil je nog extra oefenen voor de laatste puntjes op je vorderingenstaat? Kom dan gezellig nog een weekje in de herfstvakantie. Heb je ook in de zomer een week bij ons gezeild, dan krijg je 20% korting op zeilen in de herfstweek.

Selecteer een zeilkamp Gevorderden