Zeilschool Op de Helling

Corona en de zeilschool

Bijgewerkt op 1 september 2020

Kunnen er deze herfst zeilkampen georganiseerd worden?

Met extra afspraken en protocollen konden de zeilkampen in de zomer doorgaan. We gaan er nu vanuit dat ook de zeilkampen in de herfst kunnen plaatsvinden. We dienen het protocol met enkele aanpassingen in bij de gemeente Súdwest-Fryslàn.

Kan ik een zeilkamp boeken voor deze herfstvakantie?

Ja, er zijn nog plekken beschikbaar bij de RS Feva (gevorderden) en Laser Vago (gevorderden) en we accepteren nog steeds boekingen. De zeilkampen in de Randmeer zijn al helemaal volgeboekt en er is zelfs al een wachtlijst voor beide weken. Voor Optimisten bieden we helaas geen kamp aan in verband met de (vaak) hardere wind en kouder weer.

Wanneer weet ik of mijn zeilkamp door gaat?

Ons doel is om uiterlijk 3 weken voor jouw zeilkamp uitsluitsel hierover te geven.

En als het niet door kan gaan vanwege de Corona-maatregelen?

Als er geen mogelijkheden zijn om onze zeilkampen volgens de richtlijnen te organiseren, moeten we helaas de kampen annuleren. Je ontvangt dan je (aan)betaling in zijn geheel terug of kan ervoor kiezen dit bedrag door te schuiven naar het seizoen 2021.

Kan ik zelf mijn zeilkamp annuleren?

Dat kan, op annuleringen tot 6 weken voor aanvang van het zeilkamp zijn de standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing (annuleringskosten: €25,- per boeking). Dit kun je ook terug vinden in onze Algemene Voorwaarden. Wordt het zeilkamp door ons geannuleerd vanwege Corona-maatregelen, dan rekenen we geen annuleringskosten.