Corona voorwaarden zeilweken 2021

Het Coronavirus houdt ons nog alle dagen in de greep. Vooralsnog kunnen we ons slechts zoveel mogelijk aan alle maatregelen houden en alleen nog maar hopen dat de zomerweken door mogen gaan. Vorig seizoen hebben we bewezen dat we veilige en corona-proof zeilweken kunnen organiseren. Het was even aanpassen, maar uiteindelijk kijken we terug op een prachtig seizoen. Op de achtergrond zijn de voorbereidingen weer in volle gang en zijn de eerste contacten met de veiligheidsregio alweer gelegd. Uiteraard doen we er alles aan om ook dit jaar weer onze zeilweken te mogen organiseren.

Corona en mijn geboekte zeilweek
Zeilschool Op de Helling is een stichting zonder winstoogmerk. Om deze reden zullen wij, net als vorig jaar, ook dit seizoen soepele annuleringsvoorwaarden hanteren. Mocht het zo zijn dat vanwege overheidsmaatregelen onze zeilweken niet door kunnen gaan kunt u 100% restitutie verwachten. We raden je aan niet te wachten met boeken tot er voldoende versoepeld is, de eerste weken zijn namelijk alweer volgeboekt. 

Corona updates
Zodra wij groen licht hebben van de veiligheidsregio zullen wij dit snelst mogelijk via de diverse kanalen met je delen. Het zijn onzekere tijden; we snakken allemaal naar uitzicht en duidelijkheid, maar zolang deze er niet is kunnen we niet anders dan afwachten en doorgaan met de voorbereidingen. We streven er naar een groen licht uiterlijk 2 weken voor aanvang van de zomerweken te kunnen geven.

 

Samen met alle instructeurs kijken we enorm uit naar de zomerweken en hopen we je snel weer te mogen zien op ons mooie Z’Eiland. Blijf gezond!

 

Het bestuur en alle medewerkers van Zeilschool Op de Helling