Zeilkamp Friesland

Zeilkamp Friesland

Zeilschool Friesland

Zeilschool Op de Helling in Heeg is een kleinschalige, gezellige CWO-erkende zeilschool in Friesland en verzorgd jouw leukste Zeilkamp Friesland. Wij verzorgen zeilkampen vanaf onze A-locatie in het Heegermeer. Het Z’Eiland. Vanaf onze locatie bieden wij zeilweken aan voor kinderen van 8 tot 19 jaar. Wij varen met de zeilboten Optimist, Laser Pico, RS Feva, Laser Vago, Randmeer en Valk. Voor je leukste zeilervaring ga je naar Zeilschool Op de Helling in Heeg.

Zeilschool Op de Helling, de leukste kleinschalige zeilschool van Friesland.

Stichting Zeilschool Op de Helling zou niet bestaan zonder de inzet van haar medewerkers. Al haar medewerkers en instructeurs zetten zich op vrijwillige basis in voor de zeilschool. Elke week staat een gemotiveerde en goed opgeleide staf klaar om er een onvergetelijke zeilweek van te maken. Doordat we kleine kampen aanbieden leert iedereen elkaar snel kennen en blijft er voldoende aandacht voor alle deelnemers. Naast het zeilen besteden we veel aandacht aan spellen en avondprogramma. Elke week eindigt uiteraard met een spetterende bonte avond.

Veel van onze medewerkers en instructeurs zijn zelf als cursist bij Zeilschool Op de Helling begonnen, zij weten als geen ander het enige echte ‘Helling-gevoel’ over te brengen op de kinderen. Veel cursisten komen als ze eenmaal een week bij ons zijn geweest vele jaren achterelkaar terug.

CWO Zeilschool 

Zeilschool Op de Helling geeft les volgens de eisen en normen van de Commissie Watersport Opleidingen, kortweg CWO. Dit is een landelijk erkende organisatie met een uniforme diploma-lijn. Aan het eind van iedere week krijgen de deelnemers een diploma of vorderingenstaat met daarop de door hen beheerste vaardigheden en technieken. Al onze instructeurs zijn zelf ook opgeleid volgens dit CWO-systeem, zodat er goed en veilig wordt lesgegeven. Hier wordt ook jaarlijks door het CWO op gecontroleerd.
Als je al een CWO-diploma of vorderingenstaat hebt, vergeet die niet mee te nemen!

Boten en materiaal

Een goed zeilkamp begint bij goed en veilig materiaal. Bij Op de Helling vervangen we onze gehele vloot om de 3-4 jaar. Zo zorgen we ervoor dat we altijd met goed en veilig materiaal op pad zijn. Een nieuwe boot vaart ook wel het lekkerst natuurlijk.

Wat maakt Op de Helling zo leuk?

Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom een Zeilkamp bij Op de Helling de leukste is. Hier lees je de 6 voornaamste redenen: 6 redenen waarom . Het zit hem vooral in onze vrijwiliige medewerkers, onze fantastische locatie en onze kleinschaligheid.

Voor je leukste Zeilkamp kom je naar Heeg! Welkom bij Zeilschool Friesland, Zeilschool Op de Helling.

Direct boeken? Bekijk hier alle beschikbare weken: boeken

Kom naar de Open Dag op zaterdag 12 mei

Wil je eerst eens de sfeer op onze zeilschool proeven? Kijken of zeilen überhaupt iets voor jou is? Kijken welke boot het beste bij jou past? Of wil je gewoon lekker alvast een middagje zeilen? Kom dan gezellig naar onze Open Dag op zaterdag 12 mei! Dé Open Dag voor een geslaagd Zeilkamp Friesland.

Alles over deze leuke dag en aanmelden vind je hier: Open Dag 12 mei 2018

Zeilkamp Friesland Optimist te water.

Zeilkamp voor Laser Pico en Randmeer