Zeilschool Op de Helling

Accommodatie en locatie

Onze zeilschool bevindt zich in het watersportdorp Heeg in Friesland. Als je niet op trektocht gaat, verblijf je de hele week in de boerderij-accommodatie op een eiland aan het Heegermeer. Op dit eiland zijn er verschillende speelvelden, een tafeltennistafel, een basketbalpaal en buitenbanken. Binnen is er een eetzaal en een recreatieruimte met een pool- en tafelvoetbaltafel en een bar, waar je op gezette tijden frisdrank, snoep en chips tegen kostprijs kunt kopen. Je slaapt in vier- of zespersoonskamers. In totaal zijn er ongeveer 50 bedden op de boerderij.

Er zijn veel verschillende vaarmogelijkheden vanaf onze haven. Vanaf ons eiland heb je uitzicht op het Heegermeer, dat is prachtig vaarwater. Er zijn ook kleinere slootjes in de buurt waar we kunnen varen. Vaak varen we naar verschillende stadjes en dorpjes, zoals Woudsend, IJlst en Sneek, via allerlei routes.

Zeilschool Op de Helling is gelegen op een eiland zonder verbinding met het wegennet. Het adres dat u voor de navigatie kunt gebruiken is Gouden Boaijum 2, 8621 CV te Heeg.

kamers