Zeilschool Op de Helling - CWO-zeilschool in Heeg, Friesland

Luxe trektocht volwassenen
(20-35 jr)

Een week per jaar organiseert zeilschool Op de Helling ook een unieke week voor volwassenen in de leeftijdscategorie van 20 tot ongeveer 35 jaar. Met ons comfortabele schip In Dubio zoeken we bijna iedere dag een nieuwe ligplaats op. Bijvoorbeeld midden op een meer of juist aan de kade in een van die leuke dorpjes of stadjes die Friesland rijk is. De ultieme combinatie van een actieve en luxe zeilvakantie.

Heerlijk op vakantie

Overdag wordt er gevaren in een polyvalk, een perfecte boot om Friesland te verkennen en om op te leren zeilen. Ruim en stabiel maar ook relatief klein en wendbaar zodat bijna alle wateren van Friesland te bevaren zijn. Van weidse meren tot smalle slootjes met lage bruggen.

De algemene dagindeling is iets anders dan bij de jeugdkampen: er wordt wat later gegeten en de lunchpauze is altijd in een stadje of dorpje. Daar nemen we ruim de tijd om lekker op een terrasje te lunchen en het dorpje te verkennen.

Geheel verzorgd

's Avonds wacht ons bij aankomst op de In Dubio een tot in de puntjes verzorgd diner. Daarna is er op de meeste dagen theorieles, waarin de principes van het zeilen op een andere manier worden belicht dan op het water. De rest van de avond is ruimte voor een spelletje, een goed boek of voor gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

De In Dubio is voorzien van tweepersoonshutten met een stapelbed. Per twee hutten wordt er een badkamer met douche en toilet gedeeld met directe toegang vanuit de eigen hut. Er zijn ook twee hutten beschikbaar met een tweepersoonsbed, neem contact met ons op voor een reservering. De weekprijs geldt per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer met een medecursist. Wil je een kamer alleen, dan is dat mogelijk tegen een toeslag.

Wij zorgen voor zwemvesten, jij zorgt voor adequate kleding. Een goed zeilpak is zeker aan te raden.